Gas

Gas gebruik je voornamelijk om je huis te verwarmen. Hoeveel je verbruikt is onder andere afhankelijk van het type woning, het bouwjaar, de grootte van je gezin en hoe je met de thermostaat omgaat.

Geïsoleerd of niet maakt een hoop verschil op de rekening

Vol gas besparen

Je hebt zelf veel invloed op hoeveel je verbruikt, je gasverbruik is ook afhankelijk van de woning waar je in woont. Een flat verliest bijvoorbeeld weinig warmte aan de omgeving, waardoor hij zuinig warm te stoken is. Ook een rijtjeshuis stokt om deze reden zuiniger dan een volledig vrijstaande woning. 

Ook het bouwjaar van de woning maakt veel uit, vanwege de isolatie. Tot 1975 werd nieuwbouw niet geïsoleerd, daarna werden steeds meer onderdelen, zoals ramen en het dak, standaard geïsoleerd. Hierdoor zijn grote verschillen te zien in het gemiddeld gasverbruik van woningen uit verschillende jaartallen. Heb je een koophuis? Dan kun je zelf je huis beter isoleren en zo de energierekening omlaag brengen. Maar ook duurzame energie kan een hoop gas en zo ook een hoop geld besparen. Lees daarover meer als je op de onderstaande knop drukt.

Ons Bedrijfsprofiel

Visie

Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden.

Opleiding & Scholing

WTI Installatietechniek streeft naar optimale deskundigheid van al haar medewerk(st)ers en investeert derhalve veel in individuele opleidingen en regelmatig bijscholing van het personeel.

Service & Onderhoud

Om een klant zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens storingen aan uw cv of gastoestel worden deze door ons doorgegeven aan de energiewacht

ruim 30 jaar aan ervaring in beeld

Badkamers

ruim 30 jaar aan ervaring in beeld

Overige projecten

WTI Installatietechniek

 

Achter de Brandweer 3

7891PZ Klazienaveen

Tel: 0591 - 394062

Mail: info@wtiinstallatietechniek.nl

 

Leveringsvoorwaarden

Klik hier om deze voorwaarden te downloaden.

De voorwaarden zullen in een apart venster geopend worden in PDF-formaat.

© 2024 WTI Installatietechniek | Website ontwikkeld door Daniël | Het Roer Om Marketing