Elektrotechniek in Emmen

Elektrotechniek kent vele sectoren, variërend van elektrische installaties voor woningen tot verlichting en datacommunicatie voor zakelijke klanten.

Waar zouden we zijn in Emmen, zonder elektrotechniek?

Elektriciteit, elke dag hebben we ermee te maken!

Je komt de kamer binnen, drukt op een schakelaar en het licht gaat aan. Daarna druk je op een knop en de radio speelt. De stekker gaat in het stopcontact en je elektrische trein loopt. Elektriciteit is overal: niet alleen thuis, maar ook op school, in kantoren, fabrieken en buiten op straat. Overal maken we gebruik van apparaten en machines die alleen maar met elektriciteit kunnen werken. De wereld kan niet meer zonder.

Ruime ervaring

De onderneming is opgericht in 2006. Met meerdere jaren ervaring daarvoor heeft het bedrijf zich in de regio ontwikkeld tot een allround installatiebedrijf met een klinkende reputatie. Die reputatie is te danken aan een glasheldere visie op installeren en vakbekwame mensen binnen de organisatie. Geen ingewikkelde filosofie, maar een klare belofte: “W.T.I. Installatietechniek levert een constant hoge kwaliteit en een voortreffelijke service, tegen een concurrerende prijs“.

Ons Bedrijfsprofiel

Visie

Er wordt gewerkt met korte communicatielijnen, waardoor overlegsituaties snel en efficiënt kunnen plaatsvinden.

Opleiding & Scholing

WTI Installatietechniek streeft naar optimale deskundigheid van al haar medewerk(st)ers en investeert derhalve veel in individuele opleidingen en regelmatig bijscholing van het personeel.

Service & Onderhoud

Om een klant zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens storingen aan uw cv of gastoestel worden deze door ons doorgegeven aan de energiewacht

ruim 30 jaar aan ervaring in beeld

Badkamers

ruim 30 jaar aan ervaring in beeld

Overige projecten

WTI Installatietechniek

 

Achter de Brandweer 3

7891PZ Klazienaveen

Tel: 0591 - 394062

Mail: info@wtiinstallatietechniek.nl

 

Leveringsvoorwaarden

Klik hier om deze voorwaarden te downloaden.

De voorwaarden zullen in een apart venster geopend worden in PDF-formaat.

© 2024 WTI Installatietechniek | Website ontwikkeld door Daniël | Het Roer Om Marketing