Elektra

Waar zouden we zijn zonder elektrotechniek?

 

Elektriciteit…… elke dag hebben we ermee te maken!

Je komt de kamer binnen, je drukt op een schakelaar en het licht gaat aan. Je drukt op een knop en de radio speelt. Je steekt de stekker in het stopcontact en je elektrische trein loopt.

Elektriciteit is overal: niet alleen thuis, maar ook op school, in kantoren, fabrieken en buiten op straat. Overal maken we gebruik van apparaten en machines die alleen maar met elektriciteit kunnen werken.

De wereld kan niet meer zonder.

 

Elektrotechniek kent vele sectoren, variërend van elektrische installaties voor woningen tot verlichting en datacommunicatie voor zakelijke klanten.

W.T.I. Installatietechniek kan u in al deze sectoren van dienst zijn met:

 

- advies en projectleiding

- ontwerp en aanleg van nieuwe installaties

- uitbreiding van bestaande installaties

- (periodiek)onderhoud aan installaties en apparaten

 

Wij werken voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Of het nu gaat om een stopcontact een kabelgoot of en elektrische besturing. U kunt altijd bij ons terecht.

 

Voor al ons werk geldt dat maatwerk voorop staat. Door goed contact te houden met de opdrachtgever zijn wij in staat om zijn of haar wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een technisch product.

 

Elektrotechnische installaties

* Verlichtingstechniek

* Kracht installaties

* Inbraakbeveiliging

* Brandbeveiliging

* Toegangscontrole

* Oproepinstallaties

* Inspecties

 

 

Elektrische schakelingen

 

Bij een grotere verbouwing of renovatie wilt u vaak ook de elektriciteitsleidingen, lichtschakelaars en stopcontacten verplaatsen of uitbreiden. Tegenwoordig moet de bedrading van elk stopcontact en van elke schakelaar via een eigen elektrabuis naar één centrale doos lopen. Daar worden ze met elkaar verbonden. Die centraaldoos moet vrij toegankelijk zijn (niet weggewerkt), zodat u te allen tijde bij de bedrading kunt komen. We gaan er hier vanuit dat alle bedrading via een centraaldoos loopt. Heeft het vertrek nog geen centraaldoos, leg deze dan eerst aan, bij voorkeur in het plafond.

 

 

W.T.I. Installatietechniek

Achter de Brandweer 3

7891 PZ Klazienaveen

0591-390351

info@wtiinstallatietechniek.nl